Betaalmethoden

U kunt bij WereldVitaal op één of meer van de volgende manieren betalen:

iDeal
U betaalt vanuit de online bankomgeving van uw eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door uw eigen bank. In onze checkout kiest u voor iDEAL en uw bank. Hierna wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van uw eigen bank en gevraagd om in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, U hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct bij ons en wordt u teruggestuurd naar de webshop.

Visa, Mastercard, American Express
U kunt uw creditcardgegevens via de beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

Bancontact
Bancontact verwerkt zo’n 150.000 online betaaltransacties per dag en is daarmee de meest gebruikte betaalmethode van België. Selecteer op de betaalpagina Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kunt u uw eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in zijn vertrouwde internetbankier omgeving en kunt u inloggen. In het vervolgscherm kunt u vervolgens de betaling voltooien. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct bij ons en wordt u teruggestuurd naar de webshop.

Belfius
Wanneer u kiest voor betalen via Belfius, wordt u doorverwezen naar de eigen bankomgeving om de betaling te voldoen. De betaling wordt direct verwerkt.

KBC/CBC
Wanneer u KBC/CBC als betaalmethode kiest, selecteert u vervolgens de eigen bank, KBC of CBC. U wordt dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. U heeft de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen.

Per factuur
Na bestelling in de webshop ontvangt u een factuur. U dient deze binnen 14 dagen te voldoen. Als de betaling door WereldVitaal ontvangen is, wordt het bestelde product binnen 3 werkdagen toegestuurd.

Klarna Achteraf Betalen
‘Achteraf betalen’ geeft je de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Met Klarna betaalt u niet voordat de bestelling is geleverd en hebt besloten dat u deze wilt houden. Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt u een factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt u zelf met Klarna.

Apple Pay
Via Apple Pay kunt u erg eenvoudig betalen met uw iPhone. Rond uw bestelling af en kies Apple Pay als betaalmethode, hierna worden uw betaalkaarten geopend. Bevestig uw identiteit met Face ID of Touch ID en direct wordt de betaling uitgevoerd.